Кәсіби-бағдарлы қазақ тілін мамандыққа сәйкес оқыту - Қасым, Б.; Түлкиева, Б. Ә. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада кәсіби сөйлеуді оқытудың әдістері мен мәдени және тілдік тұлғаның қалыптасу әдістері қарастырылған.В данной статье рассматриваются некоторые методы обучения профессиональной речи и методы формирования языковой и культурной личности.