ПЕРЕВОДЫ, ПУБЛИКАЦИИ И НЕКОТОРЫЕ НЕОПУБЛИКОВАННЫЕ РУКОПИСИ ДЖАБИРА НОВРУЗА - Гаджиева, Н. С. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақала Джабир Новруздың кейбір жарияланбаған қолжазбалары, аудармалары, мақалалары туралы жазылған. Джабир Новруз əдебиетке өткен ғасырдың екінші жартысында келген. Ол классикалық əдебиетті түбегейлі оқып, өзінің дарынының арқасында тез танымал бола білді.