(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Жаңаша оқыту – заман талабы десек, соңғы жылдары К.Жанпейісова салған модульдік оқыту технологиясын мектеп ұстаздары мен жоғары оқу орнының оқытушылары да өз сабақтарында қолданып, тиісті нәтижеге қол жеткізуде. Аталмыш мақалада 8 сыныпта қазақ әдебиеті сабағын модульдік оқыту технологиясының негізінде өтілген бір сабақтың үлгісі көрсетілді. Слова назидания великого Абая Кунанбаева надо изучать по новой технологии. Дан образец применения новой методики на уроке в 8 классе.