(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Психологизм – көркем өнердегі нысана болып табылатын ең негізгі сапа болып табылады. Психологизм – өнердің күші мен адамгершілік кеңістігіндегі дереккөз болып табылады. Психологиялық жай-күй өнер шығармасы арқылы берілетін адамның жағдайы. Автор мақалада лирикадағы психология мен автордың «мені» туралы баяндайды.