(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Қазіргі азербайжан әдебиетіне жанраралық белсенділі тән болып келеді. ХХ ғасырдың 60-жылдары басталған бұл үдеріс тарихи оқиғаларға жауап беру және өз уақытысында осы тарихи оқиғаларға араласу ниетімен туындаған еді. Автор бұл мақаласында Гусейнбалы Мираламов шығар- машылығындағы ұлттық тәуелсіздіктің тағдырына тоқталады.