(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Ғ. Мүсрепов «Айгүл қойшының күндері» əңгімесінің ағылшын тіліне аудару мəселелері қарас- тырылған. Салыстырмалы талдау арқылы екі мəтінің ерек- шеліктері белгіленген.