(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
1. Əл–Фараби. Əлеуметтік-этикалық трактаттар. – Алматы: Ғылым, 1975. – 251 б. 2. Ақсауыт. Батырлық дастандар. 2-том. Құрастырған: Нұрмағамбетова О. –Алматы: Жазушы, 1977. 17 б. 3. Қазақ халық əдебиеті. Дастандар. Т. 1. Жауапты шығарушы: Алпысбаев Т. –Алматы: Жазушы, 1990. 19 б. 4. Қабан жырау. Алтын қазық. –Алматы: МГП Берен, 1993. 11-12 бб. 5. Даналардан шыққан сөз: нақылдар жинағы / Құрастырған Ұ. Асылов. – Алматы: Мектеп, 1987. – 162 б. 6. Төле би мен Қойгелді батыр. –Алматы: Қазақстан, Мерей. 1992. 10 б. 7. Əуезов М. Абай жолы. –Алматы: Жазушы, 2003. 36 б. 8. Аронұлы С. Ақиық. Толғаулар, сын-сықақтар, айтыстар. –Алматы: Жазушы, 1976. 33 б.