(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада осы заманғы Ресейдегі ұлтаралық дау-жанжалдың мәдениеттану аспектілері, бір аумақта тұратын әр түрлі халық өкілдерінің мәдениетаралық байланысы қарастырылады.