ҚАЗАҚ ТІЛІН ҮЙРЕТУДЕГІ ЖАТТЫҒУ ЖҰМЫСТАРЫНЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье изложены аспекты обучения казахскому языку с использованием писменных упражнений.