Әдебиетті оқытудағы проблемалық әдісті қолданудың тиімділігі (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бүгінгі таңда мектеп оқушыларының арасында кездесетін үлгірмеушіліктің болу себебі олардың сабақты толық меңгере алмауымен ғана шектелмейді, мұның өзі оқушының естігенін, тыңдағанын ұмытуымен да байланысты.В статье рассматривается вопрос эффективного использования проблемного метода обучения в школе.