Ахмет Байтұрсынұлының төл поэзиясындағы тәуелсіздік идеясының көрініс табу мәселелері (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада А.Байтұрсынұлының поэзиясындағы тәуелсіздік идея көрінісінің мәселелері қарастырылады.В этой статье рассматривается тема независимости в поэзии Ахмета Байтурсынова.