Ілеспе аудармадағы лексикалық трансформациялар (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
«Ілеспе аудармадағы лексикалық трансформациялар» атты мақалада, ілеспе аударманың даму тарихы және лексикалық трансформациялардың түрлері қарастырылған.В статье «Лексические трансформации в синхронном переводе» излагается общая история развития синхронного перевода и виды лексических трансформаций.