ПОНЯТИЕ ПЕРЕВОДЧЕСКИХ ТРАНСФОРМАЦИЙ И ИХ ОСНОВНЫЕ ВИДЫ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада аудармалық трансформацияның аударма ісінідегі негізгі тəсіл болып табылатыны көрсетілген.