НЕДИАЛОГИЧЕСКАЯ ПРЯМАЯ РЕЧЬ И ВОЗМОЖНОСТИ ЕЕ СТИЛИСТИЧЕСКИХ ЭФФЕКТОВ В ХУДОЖЕСТВЕННОЙ ПРОЗЕ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Осы мақалада көркем прозадағы диалогтық емес төл сөздердің стилистикалық эффектілерінің мүмкіндіктері қарастырылады