СИНТАКСИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ЗАГОЛОВОЧНЫХ КОНСТРУКЦИЙ ГАЗЕТНЫХ ТЕКСТОВ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазіргі газет мəтіндері атауларының синтаксистік ерекшіліктері қарастырылған.