ТЕОРИЯ ЧАСТЕЙ РЕЧИ В АНГЛИСТИКЕ, РУСИСТИКЕ И В ДУНГАНОВЕДЕНИИ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Макалада соз туркумдорунун теориясы англистикада, русистикада жана дунган тилинде каралат.