Халық ауыз әдебиеті үлгілеріндегі дисфемизмдер (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада халық ауыз әдебиетінің дисфемизмдер қарастырылады.В данной статье рассматриваются дисфемизмы устной народной литературы.