Кәсіби-бағдарлы қазақ тілін мамандыққа сәйкес оқыту (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада кәсіби сөйлеуді оқытудың әдістері мен мәдени және тілдік тұлғаның қалыптасу әдістері қарастырылған.В данной статье рассматриваются некоторые методы обучения профессиональной речи и методы формирования языковой и культурной личности.