Шетел тілін оқытудағы мультимедиялық құралдарды пайдаланудың маңызы (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Қазіргі таңда мектептерде шет тілдерін оқыту мемлекеттік бағдарламалардың бірі болып табылады. Аталған жұмыста мектептерде және оқу орындарында шет тілдерін оқытуда әртүрлі мультимедиялық бағдарламалар мен Ғаламтор желі ресурстарын пайдалану мәселесікөтерілген. Мақалада шет тілдерін оқытуда әртүрлі заманауи мультимедиялық құралдар туралы, оларды жалпы сабақта пайдалану және тиімділігі жөнінде сөз қозғалған.Основной целью изучения иностранного языка в школе является формирование коммуникативной компетенции, которая предусматривает формирование способности к межкультурному взаимодействию. В данной статье рассматриваются разные методы использования мульти-медийных программ и интернет-ресурсов как наиболее эффективных методов преподавания иностранного языка вшколе. Интернет предоставляет уникальные возможности для изучения иностранного языка, создавая естественную языковую среду.