ҚАЗАҚ ЖӘНЕ ОРЫС ТІЛДЕРІНДЕГІ ЕСІМШЕЛІ ҚҰРЫЛЫМДАР ЖӘНЕ ОЛАРДЫ АУДАРУ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье рассматривается методика перевода атрибутивных предложений выраженных причастными конструкциями.