ХАЛЫҚ АҚЫНЫ СӘТТІҒҰЛ ЖАНҒАБЫЛОВТЫҢ ТОБАНИЯЗҒА АРНАҒАН ТОЛҒАУЛАРЫНДАҒЫ ТАРИХИ ДЕРЕКТЕР (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье описывается образ общественного деятеля Тобанияза Алниязулы в художественном произведении.