ON THE USE OF ILR STANDARDS FOR TESTING OF KAZAKH LANGUAGE COMPETENCE IN READING COMPREHENSION (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазақ тілінде оқылым бөлігі бойынша тест тапсырмаларын дайындау үшін ILR стандарттарына сүйенудің жолдарын қарастырады.