К ЭТИМОЛОГИИ ЭТНОНИМА «КЫРГЫЗ» (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
«Қырғыз» этнонимінің этимологиясына қарата» мақаласында аталған терминге салыстырмалы-тарихи тұрғыда құрылымдық талдау жасалады. «Қырғыз» терминінің «-ғыз» құрауышы славян, балтық, орал және басқа да тілдік топтардағы осы сияқты этнониммен салыстырылады.