ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ИССЛЕДОВАНИЯ КОММУНИКАТИВНЫХ ВОЗМОЖНОСТЕЙ ЭМОЦИОНАЛЬНО-ЭКСПРЕССИВНОЙ ЛЕКСИКИ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Тілдік амалдардың ішінде эмоционалды-экспрессивті лексика ерекше орын алады, өйткені ол ғана барлық экспрессивті-импрессивті қасиеттерге ие. Бұл оған бағынқы тілдік амалдың қызметін атқаруға көмектеседі.