«ИНТЕЛЛИГЕНТСКОЕ ПРОСТОРЕЧИЕ» КАК СРЕДСТВО УСИЛЕНИЯ ЭКСПРЕССИИ РАЗГОВОРНОЙ РЕЧИ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
«Әдеби тіл» әдеби нормаларға ие жоғары білімді адамдардың сөйлеуін сипаттайтын, сонымен қатар озінің сөйлеуін күшейту үшін экспрессия, бағалау, мәнерлілік сияқты стилистикалық таңбалық бірліктерді қосатын тіл.