ЯЗЫК ПУБЛИЧНОГО ВЫСТУПЛЕНИЯ. ОТЛИЧИЯ УСТНОГО И ПИСЬМЕННОГО ЯЗЫ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бiз бұл бапқа тыңдаушылар жазбаша сөздердi зорға қабылдайтын көрсеткiлерi келедi. Бiздiң мақсат – грамматикаға олардың байланысында ауызша және жазбаша сөздiң аралығында айырмашылықты қарап шығу, таңдау сөздер және ұсыныстардың құрастыруына. Неткен артықшылықжазба тiлде же болатынын, неткен ауызша тiл болғанын бiзге салыстырмалы талдау анықтау мүмкiндiгi бередi.