КӨРКЕМ МӘТІННІҢ ЖАЛПЫ МӘТІНГЕ ТӘН ҚҰРЫЛЫМ ЗАҢДЫЛЫҚТАРЫ МЕН ӨЗІНДІК ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Художественный текст имеет не только закономерную структуру, присущую любому тексту, но и свои особенности.