(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақала тілдің терминологиялық қабатын құрастыратын салалық терминдерге арналған. Мақалада сонымен қатар терминдер құрамы, термин мағынасының өзгеруі де қарастырылады.