(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Статья обращается к вопросу использования презентаций как эффективной формы модульного обучения деловому английскому языку. Подчеркивается, что комплексное профессионально ориентированное обучение иностранному языку является главным принципом обучения на современном этапе. Выделяются цели, этапы и приемы подготовки презентации; конкретизируются требования к оформлению и объему презентации. Использование презентаций является актуальным для развития языковой, профессиональной и коммуникативной компетенции. Мақалада презентациялардың қолданылуы бұл iскер ағылшын тiлiн модулдiк үйренуде тиiмдi форма ретiнде қарайды. Шет тiлiн кешендi кәсiби бағдарламада зерттеу, үйрену қазiргi кезеңде тәлім-тәрбиенің басты ұстанымы болып табылады. Мақалада таныстырылымның (презентацияның) мақсаттарын ерекшелейдi, кезеңдерін және пре- зентацияның әзiрлеуiнiң әдіс-айлаларын көрсетеді; презентацияны ресiмдеу және көлем талаптарын айқындайды. Таныстырылымның (презентацияның) iскер ағылшын тiлiн модулдiк үйренуде қолдануы кәсіби, тілдік, және коммуникатив құзырдың дамуы үшін көкейкесті ерекшелiгі көрсетіледі.