(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада қазақ және ағылшын тілдеріндегі теңеулердің лингвомәдени аспектілері қарастырылған. В этой статье рассматриваются лингвокультурологическое аспекты сравнения в казахском и английском языках.