(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Осы мақала көркем аударма мəселелеріне арналған, əсіресе мақалада көркем аудармадағы трансформацияларға көңіл бөлінген. Көптеген зерттеулерге қарамастан, осы мəселе бүгінгі күнде маңызды болып табылады, себебі көркем аударма арқылы оқырман басқа елдердің тұрмыс салтымен, тарихымен, мəдениетімен танысады.