(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Осы мақала мақал-мəтелдерді аударғанда туындайтын мəселелерге арналған. Мақал-мəтелдер аудармадағы ең басты мəселелердің бірі болып табылады, себебі олар шет тілінің мəдениетін суреттейді.