(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Қазақстанның кəсіби бейнелеу өнерінің негізін қалаған Қазақстан Республикасының Халық Суретшісі - Əбілхан Қастеевтің қылқаламынан туылған классикалық шығармашылығына тоқтай отырып, автор суретшінің əлемдік деңгейдегі туындыларының тақырыптық, көр- кемдік жəне жанрлық ерекшеліктерін түбегейлі ашып көрсетеді.