(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Берілген мақалада сөз, сөйлем жəне ой екпіні сынды мəселелер талқыланып, олардың сөйленісті қабылдау процесінде атқаратын қызметі жайлы сөз болады. Мақалада қазақ жəне ағылшын тілдерінен мысалдар келтірілген.