(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Гёйчи халық поэзиясы Азербайжан ауыз əдебиетіндегі ең аз зерттелген поэзия. Сондықтан да Гёйчи əдеби атмосферасын дамытқан халық ақындары шығармашылығын оқып-үйрену де өте маңызды. Мақалада автор халық ақыны Гаджи Алиш-Аги шығармашылығын, өнер мен шындық мəселесін қарастырады.