(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Осы мəселенi қарастыру жаңа əдiстемелiк қабылдаулар жəне студенттерге жаңа аудиториялық жəне өз алдына оқылытын материалдарды жылдам сiңiрiп бекiтуге көмектесе алар ма ейтiн жұмыстың формаларының iздестiруiн талпыныс болып табылады. Сөз экономиканың Жоғарғы мектебi жəне кəсiпкерлiктiң экономикалық мамандықтарының 1 курсiнiң қазақ топтарындағы жұмысы туралы кетедi. Келешек бакалаврларды орыс сөзiнiң əбден жетiлдiруi өйткенi, орыс тiлiнiң барлық оқытушылар, бастаушы пəндерi үшiн басты кəсiби мақсаттар үшiн болып табылады, онда бiз өте əмбебап əдiс, студенттердiң бiлiмдерiнiң кешендi қорытынды тексеруiн ұсынамыз.