(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Профессор З.Сейтжановтың «Ұлының ұлағаты» атты мақаласында шет елдердегі қазақ әдебиетін туып дамуына ұлы ақын Абайдың қандай әсер болғандығы қарастырылады. В своей статье профессор З. Сейтжанов рассматривает то, как развивается казахская литература за рубежом и как воспринимают великого поэта Абая.