(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада авторлардың қаламгер Қалихан Ысқақовтың «Қараорман» атты романына, оның көркемдік әлеміне, тіліне, стиліне, образ жасау тәсіліне талдау жасау арқылы жазушының кейіпкер дүниетанымына үңілудегі кемелдігі мен суреткерлік шеберлігін, авторлық ұстанымын айқындауы қарастырылған. В статье авторы рассматривают и анализируют художественный мир, язык, стиль и способы формирования образов в романе писателя Х. Ыскакова «Кара орман», а также художественное мастерство писателя в подаче мировоззрения персонажей и определения авторской позиции.