(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Берілген мақалада кредиттік оқыту технологиясының шешуші доминанты – студентттердің өзіндік жұмысы қарастырылып, мысалға түрлі деңгейлік сипаттағы тапсырмалар келтіріледі.