(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Ғылыми тілдің, ғылыми стильдің қалыптасуын жалпы терминология мәселесінің аясында зерттеушілер тарапынан (тілші ғалымдар, сала мамандары) едәуір қарастырылып жүр. В статье говорится о том, что научный стиль характерен для текстов, предназначенных для сообщения точных сведений из какой-либо специальной области и для закрепления процесса познания.