(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Интернет арқылы қазақ тілінің қашықтықтан оқытудың практикалық курстарының әдістемесін (компьютерлік технологиялар арқылы қашықтықтан оқытудың психологиялық-педагогикалық ерекшеліктерінің логикалық нәтижесі болуы мүмкін және бұл курстардың әзірлеушілерін осы ерекшеліктерге бейімдеудің әдістемелік құралдарымен қамтамасыз ететін) дайындауға қатысты жалпы әдіс- тәсілдердің болмауын қазақ тілін компьютерлік технологиялар арқылы қашықтықтан оқытудың басты әдістемелік мәселесі ретінде қарастыруға болады. В статье «Эффективность новых технологий в обучении казахскому языку» автор всесторонне раскрывает вопросы обучения казахскому языку посредством применения различных методов, видов работ. А также показывает эффективность применения новых методов для повышения интересов обучающихся.