(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Мәскеу үлгісінде осы заманғы мегаполистегі этностар статистикасы, сондай-ақ ұлттық негізде болуы мүмкін мәдениетаралық дау-жанжалдың алдын алудағы титулды ұлт мәдениетінің рөлі айтылған.