(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Филология сериясы, 2015)
Мақалада орыс тілінің дыбысталуын уйретуге арналған әдіс-тәсілдер қарастырылған. Аталған әдіс-тәсілдер Оңтүстік Қазақстандағы өзбек мектептеріне арналған.