(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2016)
Әлемдегі заманауи жоғары білім беру стандарттарының дамуы АҚШ тәжірибесіне қызығушылық танытып, оның болашақ кәсіби мамандарды дайындау әдістері ретінде қолданыс табуға мүмкіндік туғызды. Қазақстанның жоғарғы білім беру тәжірибесін зерттеу барысында елімізде әлемдік тәжірибемен салыстырғанда, қайта құру үдерістерінің өте баяу жүргізіліп жатқанын аңғартты.