(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2018)
Бұл мақала жаңа технологияны қолдана отырып ағылшын тілін үйренуге арналған. Қазіргі кезде білім жүйесі күннен-күнге ақпараттық технологиялар мен компьютерлік телекоммуникацияларды қолдануда. Студент оқу процесіне активті түрде қатысады, өз бетімен ойлауға бейімделеді. Қазіргі замандағы жаhандық Интернет хабарламалар мен мультимедиялық технологиялар шет тілін оқып үйренуге және оқу әдістемесінің жақсартылуына және өзгеріске ұшырауына өз үлесін тигізуде.