(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2018)
Бұл мақалада А.Ахматованың поэтикалық шығармашылығы қарастырылады. Жұмыста басқа елдердің жүйесімен салыстыра отырып, бүкіл символдық белгілер жүйесі зерттеледі. Мәтіннің негізгі мәселесі ретінде поэтикалық мағына, елді танудың негізгі кілті, ұлттық нақыштағы түстік сөздерді талдау, сонымен қатар, олар мағына және стиль тудырушы қызметі мен құрылымдық рөлін атқарады. Осымен қатар, А.Ахматова шығармашылығын өзгешелендіретін сиқырлы дүниелер және православиелікәдет-ғұрыппен байланысты діни тақырыпкөрсетілген.