(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2019)
Мақалада жоғары оқу орындарында қашықтықтан білім берудің бір түрі ретінде оқу үрдісінде студенттің өзіндік жұмысын ұйымдастыруға электронды оқулықтарды пайдалану мәселесі қарастырылады. Қашықтықтан оқыту түрлері, сондайақ электрондық оқулықтарды дайындау барысында қолданылатын негізгі техникалық ұсыныстар сипатталады.