(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2019)
Мақалада өзге тілді білім беру үшін проект технологиялар арқылы шешілетін және қол жеткізілетін дидактикалық мақсаттар мен дидактикалық нәтижелері; проектінің прагматикалық бағыты; проектінің типологиясы, атап айтқанда пәндік-мазмұнды саласы, үйлестіру сипаты, байланыс сипаты, қатысушылар саны, проектінің орындалу ұзақтығы; ақпараттық-іздестіру, зерттеу, креативті, аналитикалық-болжамды проектінің жұмыс процесінде қалыптасатын компетенциялар қарастырылады; коммуникативтік, проблемалық, интегративтілік, контекстілік, кооперативтік және креативтілік сияқты ерекшеліктер; және мотивациялық, ақпараттық, басқарушылық, жобалық және диагностикалық сияқты проект технологиялардың функциялары қарастырылады.