НАРУШЕНИЯ НОРМ КАЗАХСКОЙ РАЗГОВОРНОЙ РЕЧИ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазақ тіліндегі нормаларды бұзу мəселесі қарастырылған. Бұл мəселе ауызекі тілде субстантивтелеген сөздерді пайдалану арқылы көрсетілген.