РЕПАТРИАНТ-ҚАЗАҚТАРДЫҢ ТІЛДІК ТӨЛҚҰЖАТ ПЕН ТІЛДІК ҚҰЗІРЕТТІЛІК КОРРЕЛЯЦИЯСЫ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В данной статье рассматривается языковой паспорт и языковая компетенция репатриантов-казахов.